Friday, April 6, 2012

Sudah Cukup 22 Tahun, Rakyat Kelantan Perlu Beri Mandat Kepada BN Pula – AhmadKOTA BAHARU, 6 April -  Ketua Penerangan UMNO, Datuk Ahmad Maslan berkata sudah tiba masanya rakyat Kelantan melakukan perubahan besar kepada kemajuan negeri dengan memberi mandat kepada Barisan Nasional (BN) memerintah negeri itu pada Pilihan Raya Umum (PRU) ke-13 akan datang.
Jelas beliau walaupun penduduk Kelantan memberi tempoh 22 tahun kepada Pas untuk memerintah negeri itu namum tidak banyak kemajuan dicapai di negeri itu.
“Keputusan yang silap jika terus beri mandat kepada pemimpin Pas memerintah kerana mereka akan terus tidak menunaikan janji,” katanya  selepas menjadi tetamu siaran langsung Radio Malaysia Kelantanfm di Wakaf Che Yeh, di sini, Jumaat.
Ahmad, yang juga Timbalan Menteri di Jabatan Perdana Menteri, berkata kerajaan BN sudah terbukti dengan kemampuannya membangun serta memajukan negara dan tidak mustahil Kelantan boleh dimajukan setanding dengan negeri lain.
Beliau meminta rakyat Kelantan memberi sokongan kepada Pengerusi Badan Perhubungan UMNO Negeri Datuk Seri Mustapa Mohamed bagi membawa perubahan besar di negeri itu pada PRU ke-13.

No comments:

Post a Comment