Tuesday, November 21, 2017

Cawangan UMNO Disaran Tubuh Biro IT - Ahmad Maslan


KOTA BHARU, 19 Nov (Bernama) -- Semua cawangan UMNO disaran menubuhkan Biro Teknologi Maklumat (IT) yang antara tujuannya bagi menghadapi fitnah dan pembohongan pembangkang.

Pengerusi Biro IT UMNO Datuk Ahmad Maslan berkata setakat ini, biro berkenaan ditubuhkan di peringkat UMNO pusat, negeri dan bahagian.

"Biro itu amat penting di saat Pilihan Raya Umum ke-14 (PRU14) semakin dekat terutamanya bagi menangkis dakyah pembangkang selain menyampaikan maklumat yang sahih daripada UMNO dan Barisan Nasional (BN)," katanya kepada pemberita selepas bertemu jawatankuasa Biro IT UMNO Bahagian Pengkalan Chepa di sini, hari ini.

Ahmad berkata semakin hampir pilihan raya, pembangkang akan menabur pelbagai fitnah dan pembohongan bagi mengelirukan rakyat agar membenci kerajaan dan parti.

Beliau berkata perbuatan tersebut perlu ditangkis dengan segera sebelum rakyat mula mempercayai sesuatu yang tidak benar itu.

Katanya penyebaran maklumat palsu itu perlu dilaporkan kepada Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia supaya pihak terbabit boleh dikenakan tindakan undang-undang.

-- BERNAMA

1 comment:

 1. Alhamdulillah kami sekeluarga ucapkan banyak terima kasih kepada KI RONGGO LAWE atas bantuan KI RONGGO LAWE kami sudah bisa membayar semua hutang hutang kami yang menumpuk setinggi gunung kami juga sudah bisah buka usaha KI RONGGO LAWE, dulunya si saya ragu ragu dan kurang percaya yang namanya pesugihan uang gaib tapi mencoba dan alhamdulillah ternyata KI RONGGO LAWE benar - benar bisa menbantu saya dengan pesugihan uang gaib sekali lagi terima kasih KI RONGGO LAWE salam sukkses selalu.
  kalau mau seperti saya hubungi KI RONGGO LAWE Tlp/WhatsApp : 0853-1403-1099, atau KLIK DISINI

  INILAH JENIS MACAM PESUGIHAN DAN BOCORAN TOGEL 2D 3D 4D 5D 6D.....
  KI RONGGO LAWE Tlp/WhatsApp : 0853-1403-1099, atau KLIK DISINI

  >PESUGIHAN TUYUL| PELARIS USAHA
  >PESUGIHAN UANG GAIB
  >PESUGIHAN JIN KHODAM
  >PESUGIHAN UANG ASMA
  >PESUGIHAN UANG SEPASANG
  >PESUGIHAN UANG BALIK
  >TRANSFER JANIN
  >PESUGIHAN PUTIH TAMPA TUMBAL
  >PESUGIHAN NIKAH JIN
  >PELARISAN DAGANG....................  ReplyDelete